Mode som din hobby

Går du op i dit udseende og din stil? Kan du slet ikke lade være med at vurdere andres påklædning og lige mærke på et lækkert materiale? Giver det dig energi, når du kan se, at en person har tænkt over udtrykket, sammensætningen af farver og materialer, og i det hele taget er godt orienteret omkring de nyeste tendenser indenfor moden. Ja, det lyder som om mode er din hobby, og at det ville kunne gøre dig glad at dyrke den endnu mere.

Hvad kan du gøre selv?

Måske har du kreative evner og kan sy og designe dit eget tøj, så du har mulighed for at få præcis det tøj, som du har et billede af inde i dit hoved. Det kan også være, at det med at sy var noget du opgave allerede i skolen, fordi det føltes som om du havde ti tommelfingre. I stedet er du måske den mere visuelle type, som er god til at spotte detaljerne. Et slips, måden det bliver båret på, og i hvilken kombination siger utrolig meget om en person. Siden Neckwear er den rene slikbutik for den modebevidste der elsker slips.

Måske vil du bruge dine ideer?

Måske er du en opkommende designer, som vil tage springet fuldt ud og gøre mode til din levevej og ikke blot have det som din hobby. For at få det teoretiske grundlag og alle teknikkerne helt på plads kunne du overveje at søge ind på Mode og Design Skole. Foruden færdighederne vil du også være blandt venner, som deler din lidenskab.Hvis du går med en modeblogger i maven ville den ovennævnte hjemmeside Neckwear være et godt trækplaster at inkludere i sin blog. På en blog kunne du også give gode råd om hvordan de kreative projekter lykkes, samt promovere nye og opkommende designere, som mangler en platform til at komme i gang fra.