Hobbyer, en verden af forskellighed

hobbiesHvordan starter man egentlig med at have en hobby, der omhandler at samle ting, genstande eller interesser?Først og fremmest må man finde ud af hvad man vil samle på, og herefter gøre det mere specifikt. Det rådes, at man samtidig starter småt, og derefter arbejder sig stille og roligt op, hvad enten det er en billig eller dyr hobby.Her er et par eksempler på, hvad kendte mennesker samler på:

Jay Leno – biler

Ved siden af sit travle liv som talkshow vært, er Jay Leno en meget aktiv mand, når det kommer til biler. Hans yderst omfattende samling er uden tvivl én af verdens de mest eftertragtede. Ydermere har dette også medført et tv-show, som kun omhandler hans yderst omfattende samling af biler.Jay Lenos samling estimeres til at have en værdi $50 millioner.

Bill Nye – butterflies

En af de mere kendte hobbier er at samle på tøj, sko eller accessoires. Bill Nye er én af de mennesker som har denne hobby.Når man ser Bill Nye, vil man næsten altid se ham i jakkesæt, eller en skjorte med en blazer over. Én ting er dog helt sikkert, disse er altid komplimenteret med en butterfly. Uanset hvor Bill Nye optræder, laver interviews eller noget helt tredje, vil man altid se hans karakteristiske butterflies.Kommer man hjem til Bill, vil man se en imponerende samling af butterfiles, som passer til en hver given lejlighed eller påklædning – imponerende.

Johnny Depp – barbiedukker

Det kan komme som et chok, når drenge begynder at lege med barbiedukker. Men når der ligefrem er tale om voksne mænd, bliver det nærmere til en besættelse.Blandt disse mennesker har vi ingen ringere end den verdenskendte skuespiller Johnny Depp. Han akkumulerer hellere end gerne kendte dukker af andre stjerner, eller andre limited edition barbiedukker som har en intrinsisk værdi.